Няколко въпроса свързани с играта:
1. Представете себе си накратко:
Казвам се Мариян Христов на 14г.от гр. Шумен.
2. Как се решихте да играете играта Counter-Strike и кога започнахте?
През 2009г. ходех в една зала да играя всякакви игри, но не и Counter-Strike. Но един ден се загледах и видях, че всички играят Counter-Strike 1.6 реших и аз да се пробвам, но не се зарибих. През 2010 един мой приятел ме зариби и до ден днешен си играя Counter-Strike 1.6
3. Смятате ли на по-късен етап да се откажете от играта или какво би Ви накарало да се откажете?
Ами за сега няма да се отказвам от играта. Може би музиката, по принцип съм музикант.
4. Играете ли други игри освен Counter-Strike? Ако да, какви?
Ами по принцип играя Live For speed , Pro Evolution Soccer, но не толкова често, колкото Counter-Strike.
5. Играли ли сте някога с помощни средства? Бъдете честни!
Да пробвал съм, но това беше когато започнах да играя и до ден днешен не съм се опитвал 2-ри път.
6. Кой мод на играта, който играете Ви доставя най-много удоволствие?
Classic.
7. Според Вас, добавянето на нови модове като: JailBreak, Deathrun, Jump, HNS и др. провалят или помагат на играта за развитието й?
Мисля, че помагат на самата игра да се популяризира. На някои играчи им писна от старите модове, и започват да играят новите модове.
8. Помагате ли на начинаещите играчи да се оправят с играта?
Ами не само на начинаещите, помагам на всеки с каквото мога, не съм отказвал на никого.
9. Коя е комбинацията от пистолет и оръжие, с която обичате да играете най-много?
Ами мисля, че не е една .. M4a1 + Deagle , AWP + Deagle , Ak-47 + Glock
10. Какво бихте пожелали на любителите на Counter-Strike и как бихте ги мотивирали да играят играта?
Ами трябва да знаят, че не може още докато изтеглят играта да са добри. Не трябва да се отказват, защото не са добри. С времето ще задобреят.
11. Какво мислите за гейминга в България и има ли развитие?
Ами може да се каже.
12. Имате ли някой любим играч от чужди отбори, който Ви впечатлява и Ви мотивира?
Имам 3-ма: SpawN , f0rest , markeloff
Учасието Ви в [KKNK]:
1. Какво мислите за отбора [KKNK]?
Ами мисля, че те не са само отбор, те са като семейство. Имат respect един към друг, имат чувство за хумор, на някой им е в повече ха-ха, но веднъж ядосат ли се става напечено.
2. От къде и как разбрахте за отбора?
Ами научих за отбора в сървърите на | CS ULTIMATE |.
3. Доволни ли сте от отбора в койте сте и защо (ако сте бивш играч посочете тогава защо сте били в него и Вашата оценка тогава)?
Да доволен съм. Имат добри и свестни играчи, също така имат и отборна игра, общо взето само хубави неща.
4. Какво според Вас трябва да се подобри в отборната игра на клана?
Като цяло нищо, има някой дреболии, например присъствието и лигавенето.
5. Какво Ви мотивира да станете част от отбора?
Още преди да вляза в клана ми паснаха на характера, имат доста добри играчи, като цяло всичко при тях е точно.
6. От сегашните играчи кой Ви прави най-добро впечатление с играта си?
Ако е само за нашия отбор [KKNK] общо взето всички са много добри, но най-добро впечатление с играта си ми правят HAMMER и CuHeOchKa, защото е момиче, някой момчета трябва да и завиждат ха-ха.
7. Бихте ли се отказали от отбора и защо (бишите играчи могат да посочат защо са се отказали или защо вече не са част от него)?
Не бих се отказал от него, единствената причина да се откажа от него е, да ме изгонят.
8. Вашият призив към играчите на отбора (бивши, настоящи и бъдещи):
Честността гради отбора - измамата го срива!