1. Представете себе си накратко.
- Казвам се Иванина Динкова и съм на 20г. от Пловдив, но уча в Бургас (туризъм).
2. Как решихте да играете Counter Strike ? Кога?
- Бях на 8 и ходех в една зала до нас след училище да гледам какво правят момчетата и ми хареса играта, тогава се играеше версията 1.5 и реших и аз да се пробвам.
3. Доволни ли сте от отбора в който сте и защо ?
- Да доволна съм, защото са много свестни хората в него и не ги имам само за колеги, а и за - приятели, на които мога да разчитам. Уважавам всеки един от тях.
4. Какво според вас трябва да се подобри в отборната игра на клана ви ?
- Не са много нещата, които ни липсват като цяло, но мисля, че тактиките и присъствието.
5. Каква награда мислите, че ще има за края на полусезоните ?
- Нямам си и на представа ха-ха, може би парична.
6. Имате ли някой любим играч от чужди отбори, който ви впечатлява и ви мотивира ?
- Ами може би SpawN и f0rest.
7. Какво мислите за гейминга в България, има ли развитие ?
- До някаква степен да.
8. Защо повечето от хората в България, избират да играят други игри, а не се насочват към Counter Strike ?
- Защото Counter Strike е може би елементарна игра с не голяма философия и защото в скоро време има много хора, които не са честни и предпочитат да играят с помощни средства.
9. Смятате ли, на по-късен етап да се откажете от играта, или какво би ви накарало да се откажете ?
- Може би работата и семейството.
10. Коя е най-старата версия на Counter Strike, която сте играли?
- Counter Strike 1.5
11. Играете ли други игри освен Counter Strike? Ако да, какви?
- Доста игри съм играла за сега играя следните: League of Legends, Sims3, Syberia 1&2.
12. Кое cfg от добрите играчи бихте препоръчали на начинаещите в играта?
- Бих препоръчала на любимите ми играчи разбира се: SpawN и f0rest
13. Играли ли сте някога с помощни средства? Бъдете честни.
- Да пробвала съм, но беше много отдавна. Играех 1в1 с един приятел ха-ха.
14. Кой мод, като играете ви доставя най-много удоволствие?
- Ами може би са три и те са: JailBreak, War3 server, Classic
15. Според вас, добавянето на нови модове като: jailbreak, deathrun, jump, HNS и др, провалят или помагат на играта за развитието и?
- Ами според мен помагат, защото е хубаво да се разнообразява и да се популяризира самата игра, а и доста играчи харесват тези модове.
16. Помагате ли на начинаещите играчи да се оправят с играта?
- Да когато видя, че някой не може да си оправи настройките или има проблеми с нещо други винаги съм насреща да му помогна с каквото мога.
17. Били ли сте администратор/ка някъде, и ако да, къде?
- Да била съм преди три години в Alfa-Public както и в други по-малки вериги и „единаци“ (единични сървъри без сайт и форум)
18. Притежавали ли сте някога ваш сървър или верига? Ако да, напишете името и.
- Притежавала съм сървър, но не и верига.
19. С коя комбинация пистолет и оръжие обичате да играете най-много?
- USP + AK47 ха-ха
20. Какво бихте пожелали на любителите на Counter Strike, и как бихте ги мотивирали да играят играта?
- Не се отказвайте от играта, само защото си мислите, че не сте добри, за всяко нещо се изисква време. Бъдете сигурни, че можете да бъдете като известните добри играчи, стига да го пожелаете.